Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο6

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
/ B

Taylor and Francis Online (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 1.400 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

The Berkeley Initiative for Transparency in the Social Sciences (BITSS)

Αποθετήριο που περιλαμβάνει προδημοσιεύσεις (preprints) για τις Κοινωνικές Επιστήμες. Οι προδημοσιεύσεις αυτές, εστιάζουν στην ακεραιότητα της έρευνας στο πεδίο των Κοινωνικών Επιστημών με σκοπό την αξιοποίησή τους για τη χάραξη πολιτικών.

 

Περισσότερα
D B

The Human Protein Atlas

Αποθετήριο επιστημονικών δεδομένων που περιλαμβάνει τρία διακριτά τμήματα κάθε ένα από τα οποία εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο θέμα της ανάλυσης γονιδιώματος των ανθρώπινων πρωτεϊνών.

Περισσότερα
B

Thesaurus Linguae Graecae (TLG) (HL)

Ψηφιακή βιβλιοθήκη πλήρους κειμένου που περιλαμβάνει αρχαία κέιμενα που σώζονται από την εποχή του Ομήρου έως το 1453 μ.Χ.  Απαιτείται ξεχωριστή δημιουργία λογαριασμού. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
B

Thesaurus linguae Latinae (TLL)

Ένα από τα μεγαλύτερα λατινικά λεξικά στον κόσμο που καλύπτει όλα τα λατινικά κείμενα από την κλασική αρχαιότητα έως περίπου το 600 μ.Χ.

Περισσότερα
D B

Thesis Commons

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1