Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο17

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/2
D B

E-Dissertationen

Ηλεκτρονικό αποθετήριο του πανεπιστημίου του Αμβούργου που συνδέεται επίσης με τον κατάλογο ηλεκτρονικών διατριβών που έχουν δημοσιευθεί στη Γερμανία.

Περισσότερα
D B

e-LIS (Eprints in Library & Information Science)

Θεματικό αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης για τη Βιβλιοθηκονομία και την Επιστήμη της Πληροφόρησης σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Περισσότερα
/ B

eBook Academic Collection

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 180.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών θεμάτων.

Περισσότερα
/ B

eBook Business Collection

Συλλογή με περισσότερα από 14.500 ηλεκτρονικά βιβλία που καλύπτουν θέματα από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων.

Περισσότερα
/ B

eBook Collection (EBSCOhost)

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 185.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων υψηλής ανάλυσης από κορυφαίους εκδότες παγκοσμίως και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Περισσότερα
/ B

Emerald Insight (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 280 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περισσότερα από 1.600 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

Encyclopedia of Life (EOL)

Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια ανοικτής πρόσβασης για την βιοποικιλότητα. Παρέχει πληροφορίες για όλες τις γνωστές μορφές ζωής του πλανήτη.

Περισσότερα
D B

ERIC

Μία από τις σημαντικότερες βάσεις δεδομένων για θέματα εκπαίδευσης. Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές αλλά και πλήρες κείμενο ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων καθώς και υλικό από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ενώσεις. Διατηρεί έναν ευρέως χρησιμοποιούμενο θησαυρό εκπαιδευτικών όρων.

Περισσότερα
D B

Espacenet

Το Espacenet είναι μια υπηρεσία αναζήτησης αιτήσεων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Ευρωπαϊκού Γραφείου Πατέντας. Παρέχει πρόσβαση σε έγγραφα ευρεσιτεχνιών από όλο τον κόσμο. Περιέχει περισσότερα από 100 εκ. έγγραφα ευρεσιτεχνιών από περίπου 90 χώρες.

Περισσότερα
D B

EThOS

Υπηρεσία διάθεσης και προβολής των διατριβών που δημοσιεύονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περιλαμβάνει περίπου 500.000 εγγραφές, εκ των οποίων περίπου 260.000 πλήρους κειμένου.

Περισσότερα
p. 1/2