Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο20

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/2
D B

E-Dissertationen

Ηλεκτρονικό αποθετήριο του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Συνδέεται με τον ηλεκτρονικό κατάλογο διατριβών που έχουν δημοσιευθεί στη Γερμανία.

Περισσότερα
D B

e-LIS (Eprints in Library & Information Science)

Θεματικό αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης για τη βιβλιοθηκονομία και την επιστήμη της πληροφόρησης σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Περισσότερα
/ B

eBook Academic Collection

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 180.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών θεμάτων.

Περισσότερα
/ B

eBook Business Collection

Συλλογή με περισσότερα από 14.500 ηλεκτρονικά βιβλία που καλύπτουν θέματα από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων.

Περισσότερα
/ B

eBook Collection (EBSCOhost)

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 185.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων υψηλής ανάλυσης από κορυφαίους εκδότες παγκοσμίως. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Περισσότερα
/ B

Emerald Insight (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 280 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περισσότερα από 1.600 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
B

Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics (EAGLL) (HL)

Ένα μοναδικό έργο που συγκεντρώνει την πρόσφατη έρευνα από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων που συνδέονται με τη γνώση της αρχαίας ελληνικής. Είναι ένα απαραίτητο ερευνητικό εργαλείο για τους μελετητές της ελληνικής γλώσσας, καθώς και άλλων ινδοευρωπαϊκών γλωσσών, της γλωσσολογίας και της σχετικής με τη Βίβλο βιβλιογραφίας.

Περισσότερα
D B

Encyclopedia of Life (EOL)

Ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια ανοικτής πρόσβασης για τη βιοποικιλότητα. Παρέχει πληροφορίες για όλες τις γνωστές μορφές ζωής του πλανήτη.

Περισσότερα
D B

English-Greek Dictionary

Το αγγλοελληνικό λεξικό του S. C. WOODHOUSE, M.A. Late Scholar of Christ Church, Oxford London του 1910. Περιλαμβάνει λεξιλόγιο των αρχαίων αττικών συγγραφέων και απευθύνεται τόσο σε ερευνητές όσο και σε φοιτητές, ενώ υπάρχει και μηχανή αναζήτησης όρων. Τα λήμματα του λεξικού προέρχονται από το λεξιλόγιο των παρακάτω συγγραφέων: Θουκυδίδης, Πλάτωνας, Ξενοφώντας, Δημοσθένης, Αισχύλος, Σοφοκλής, Ευριπίδης και Αριστοφάνης.

Περισσότερα
D B

ERIC

Μία από τις σημαντικότερες βάσεις δεδομένων για θέματα εκπαίδευσης. Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές αλλά και πλήρες κείμενο ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων, καθώς και υλικό από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ενώσεις. Διατηρεί έναν ευρέως χρησιμοποιούμενο θησαυρό εκπαιδευτικών όρων.

Περισσότερα
p. 1/2