Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο3

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
B

Jacoby Online

Ηλεκτρονική πηγή μελέτης της αρχαίας ελληνικής ιστοριογραφίας. Περιλαμβάνει συλλογές με αποσπάσματα αρχαίων ελληνικών ιστορικών κειμένων. Τα συγκεκριμένα ιστορικά κείμενα έχουν χαθεί και τα αποσπάσματα έχουν εντοπιστεί σε άλλες πηγές. Τα περισσότερα από τα αποσπάσματα αποδίδονται σε έναν συγκεκριμένο συγγραφέα ή/και ιστορικό έργο. Ωστόσο, κάποια από αυτά παραμένουν ανώνυμα και μπορούν να κατηγοριοποιηθούν μόνο θεματικά. Εκτός από τα αποσπάσματα και τις πηγές τους, περιλαμβάνονται σχόλια και βιβλιογραφία.

Περισσότερα
/ B

John Benjamins (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών με αντικείμενο τη γλωσσολογία. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 30 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
/ B

JSTOR Journals

Ψηφιοποιημένη αρχειακή συλλογή περιοδικών. Περιέχει τεύχη από την πρώτη ημέρα έκδοσης των περιοδικών έως και τα τελευταία τρία με πέντε χρόνια. Η ΕΒΕ διαθέτει τις συλλογές Public Libraries Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, οι οποίες καλύπτουν διάφορα ακαδημαϊκά πεδία – τέχνες, ιστορία, λογοτεχνία, βιολογία κ.ά.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1