Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο9

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
/ B

Bibliotheca Teubneriana Latina (BTL)

Η BTL περιλαμβάνει όλα τα λατινικά κείμενα των εκδόσεων Teubner από την αρχαιότητα έως και τον Μεσαίωνα και τα νεο-λατινικά κείμενα.

Περισσότερα
D B

Bielefeld Academic Search Engine (BASE)

Μηχανή αναζήτησης που δημιουργήθηκε από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Bielefeld (Γερμανία) και παρέχει πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς πόρους. Η αναζήτηση πραγματοποιείται σε περισσότερα από 120.000.000 έγγραφα μέσα από 6.000 πηγές. Μόνο το 60% των ευρετηριασμένων εγγράφων είναι ανοικτής πρόσβασης. Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλιογραφικά μεταδεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων όπου είναι διαθέσιμες.

Περισσότερα
D B

Biodiversity Heritage Library (BHL)

Ψηφιακή βιβλιοθήκη ανοικτής πρόσβασης για τη βιοποικιλότητα. Δημιουργήθηκε από μία κοινοπραξία 12 βιβλιοθηκών φυσικής ιστορίας και βοτανικής.

Περισσότερα
D B

bioRxiv

Ηλεκτρονική υπηρεσία αρχειοθέτησης και διανομής προδημοσιεύσεων (pre-prints) στον τομέα των βιοεπιστημών.

Περισσότερα
B

Brepolis Latin Complete (BL-C)

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε ψηφιακά τεκμήρια πλήρους κειμένου στον κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών και ειδικότερα της λατινικής γραμματείας. Περιλαμβάνει τις βάσεις Archive of Celtic-Latin Literature, Aristoteles Latinus, Monumenta Germaniae Historica, Library of Latin Texts, Series A + B και Dictionary of Medieval Latin from British Sources.

Περισσότερα
B

Brepolis Religion (Bibliographies and Encyclopaedias) Online

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε ένα από τα σημαντικότερα ευρετήρια βιβλιογραφικών παραπομπών ακαδημαϊκών εκδόσεων στους επιστημονικούς κλάδους της θεολογίας και των θρησκευτικών σπουδών, καθώς και σε σχετικό λεξικό με πάνω από 70.000 λήμματα. Περιλαμβάνει τις βάσεις Index Religiosus και Dictionnaire d’Histoire et de Géographie Ecclésiastiques (DHGE).

Περισσότερα
B

Brill’s Companions to Classical Studies (HL)

Σειρά εγχειριδίων, στην αγγλική γλώσσα, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προσώπων της κλασικής αρχαιότητας καθώς και την πρόσληψή τους από την ευρωπαϊκή σκέψη. Σχεδιασμένο για σπουδαστές και μελετητές, τα βιβλία παραθέτουν τις διαθέσιμες πηγές, τις μεθόδους και τις προσεγγίσεις που είναι κατάλληλες για τη διαχείρισή τους, τα θέματα που προκύπτουν και τον τρόπο με τον οποίο αυτά έχουν αντιμετωπιστεί, καθώς και τις διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Περισσότερα
/ B

Business Source Ultimate

Βάση δεδομένων που παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο έγκριτων ηλεκτρονικών περιοδικών και άλλων πηγών με ιστορικές πληροφορίες αλλά και τις νέες τάσεις στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Περισσότερα
/ B

Byzantinische Zeitschrift

Περιοδικό στον τομέα των Βυζαντινών Σπουδών. Καλύπτει πτυχές της βυζαντινής γραμματείας και ιστορίας, τη νομισματική και τη βυζαντινή αρχαιολογία.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1