Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο8

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
B

Bibliotheca Teubneriana Latina (BTL)

Η BTL περιλαμβάνει όλα τα λατινικά κείμενα των εκδόσεων Teubner από την αρχαιότητα έως και το Μεσαίωνα και τα νεο-λατινικά κείμενα.

Περισσότερα
D B

Bielefeld Academic Search Engine (BASE)

Μηχανή αναζήτησης που δημιουργήθηκε από την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Bielefeld της Γερμανίας και παρέχει πρόσβαση επιγραμμικά σε ακαδημαϊκούς πόρους. Η αναζήτηση πραγματοποιείται σε περισσότερα από 120 εκ. έγγραφα από 6.000 πηγές. Μόνο το 60% των ευρετηριασμένων εγγράφων είναι ανοικτής πρόσβασης. Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλιογραφικά μεταδεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων, όπου υπάρχουν.

Περισσότερα
D B

Biodiversity Heritage Library (BHL)

Ψηφιακή βιβλιοθήκη ανοικτής πρόσβασης για τη βιοποικιλότητα που προέκυψε από μία κοινοπραξία 12 βιβλιοθηκών φυσικής ιστορίας και βοτανικής.

Περισσότερα
D B

bioRxiv

Ηλεκτρονική υπηρεσία αρχειοθέτησης και διανομής προδημοσιεύσεων (pre-prints) στον τομέα των Βιοεπιστημών.

Περισσότερα
B

Brepolis Latin Complete (BL-C)

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε ψηφιακά τεκμήρια πλήρους κειμένου στον κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών και ειδικότερα της λατινικής γραμματείας. Περιλαμβάνει  τις βάσεις Archive of Celtic-Latin Literature, Aristoteles Latinus, Monumenta Germaniae Historica, Library of Latin Texts, Series A + B και Dictionary of Medieval Latin from British Sources.

Περισσότερα
B

Brepolis Religion (Bibliographies and Encyclopaedias) Online

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε ένα από τα σημαντικότερα ευρετήρια βιβλιογραφικών παραπομπών ακαδημαϊκών εκδόσεων στους επιστημονικούς κλάδους της θεολογίας και των θρησκευτικών σπουδών, καθώς και σε σχετικό λεξικό με πάνω από 70.000 λήμματα. Περιλαμβάνει τις βάσεις Index Religiosus και Dictionnaire d’histoire et de géographie ecclésiastiques (DHGE).

Περισσότερα
/ B

Business Source Ultimate

Βάση δεδομένων που παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο έγκριτων ηλεκτρονικών περιοδικών και άλλων πηγών που περιλαμβάνουν ιστορικές πληροφορίες καθώς και τις νέες τάσεις στον επιστημονικό κλάδο των επιχειρήσεων.

Περισσότερα
B

Byzantinische Zeitschrift

Περιοδικό στον τομέα των Βυζαντινών Σπουδών. Καλύπτει πτυχές της βυζαντινής γραμματείας και ιστορίας, τη νομισματική και τη βυζαντινή αρχαιολογία.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1