Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο13

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/2
/ B

Academic Search Ultimate

Βάση δεδομένων που παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο έγκριτων ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών περιοδικών και ηλεκτρονικών περιοδικών γενικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα
B

ACM Digital Library (HL)

Βάση δεδομένων σχετικά με την πληροφορική. Η ΕΒΕ προσφέρει περισσότερους από 1.100 τίτλους επιστημονικών περιοδικών πλήρους κειμένου μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

AgrivXiv

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) από όλους τους τομείς της Γεωργίας και συναφών επιστημών.

Περισσότερα
B

Akademiai Kiado (HL)

Συλλογή επιστημονικών περιοδικών τα οποία αντιπροσωπεύουν μια σειρά επιστημονικών πεδίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 30 τίτλους μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
/ B

American Antiquarian Society (AAS) Historical Periodicals Collection

Ψηφιακή συλλογή περίπου 7.600 περιοδικών εκδόσεων για τη ζωή των ανθρώπων στην Αμερική από την Αποικιοκρατία έως και τον αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο και την Εποχή της Ανασυγκρότησης.

Περισσότερα
B

American Chemical Society (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου της American Chemical Society, μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις επιστημόνων στον κόσμο με αντικείμενο τη Χημεία και τη Χημική μηχανική.

Περισσότερα
B

American Institute of Physics (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Φυσικής της Αμερικής, μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις επιστημόνων στον κόσμο με αντικείμενο τη Φυσική και συναφών επιστημών. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 25 τίτλους επιστημονικών περιοδικών.

Περισσότερα
B

American Physical Society (HL)

Συλλογή πρωτότυπων ερευνών επιστημονικού περιεχομένου με αντικείμενο την Φυσική. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 15 τίτλους επιστημονικών περιοδικών.

Περισσότερα
D B

Aphasiology Archive

Ηλεκτρονικό αποθετήριο ερευνητικών εργασιών που παρουσιάζονται στο Clinical Aphasiology Conference (CAC), που σχετίζονται με τη διάγνωση, αξιολόγηση και θεραπεία ατόμων με επικοινωνιακά προβλήματα.

Περισσότερα
D B

Archive of European Integration

Ηλεκτρονικό αποθετήριο με τεκμήρια για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενοποίηση.

Περισσότερα
p. 1/2