Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο5

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
D B

LawArXiv

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) που αφορούν σε όλους τους κλάδους του δικαίου.

Περισσότερα
B

Lexicon of Greek Grammarians of Antiquity (LGGA) (HL)

Πληροφοριακή πηγή για τη μελέτη της ελληνικής και της λατινικής αρχαιότητας. Συγκεντρώνει πληροφοριακό υλικό σχετικά με τους αρχαίους γραμματικούς και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο έρευνας για τις κλασικές σπουδές, με εστίαση στους τομείς της φιλολογίας και της “γραμματικής τέχνης”. Αυτή τη στιγμή περιέχει εγγραφές για περισσότερους από 300 γραμματικούς.

Περισσότερα
B

Lexikon des Mittelalters Online (LexMA) / International Encyclopaedia for the Middle Ages (IEMA)

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 36.700 λήμματα και καλύπτει όλες τις πτυχές των μεσαιωνικών σπουδών από το 300 έως το 1500 μ.Χ. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία έρευνας για τους μελετητές της μεσαιωνικής περιόδου.

Περισσότερα
/ B

Lippincott Williams & Wilkins (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου με αντικείμενο την ιατρική. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 390 τίτλους επιστημονικών περιοδικών.

Περισσότερα
D B

LIS Scholarship Archive (LISSA)

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) που αφορούν σε όλους τους τομείς της βιβλιοθηκονομίας και της επιστήμης της πληροφόρησης.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1