Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο10

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
D B

OAPEN (Open Access Publishing in European Networks)

Ψηφιακή βιβλιοθήκη που συγκεντρώνει επιστημονικά βιβλία ανοιχτής πρόσβασης ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Περισσότερα
B

OECD iLibrary

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με στατιστικές βάσεις δεδομένων, βιβλία και περιοδικές εκδόσεις των Organisation for Economic Cooperation and Development (OECD), International Energy Agency (IEA), Nuclear Energy Agency (NEA), OECD Development Centre, PISA (Programme for International Student Assessment) και International Transport Forum (ITF).

Περισσότερα
D B

Open Dissertations

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων ελεύθερης πρόσβασης που ευρετηριάζει χιλιάδες διατριβές από τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια.

Περισσότερα
D B

Open Library of the Humanities

Πλατφόρμα ανοικτής πρόσβασης επιστημονικών ηλεκτρονικών εκδόσεων στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών.

Περισσότερα
D B

Open Research Funders Group (ORFG)

Διαδικτυακή πύλη για την ανοικτή πρόσβαση. Παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στο πεδίο της ανοικτής πρόσβασης, συγκεντρώνοντας υλικό σχετικό με πολιτικές, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τη χάραξη στρατηγικών και πολιτικών ανοικτής πρόσβασης.

Περισσότερα
D B

Open Textbook Network

Συλλογή ανοικτών εγχειριδίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προωθούν την πρόσβαση και διαθέτουν άδεια για να χρησιμοποιούνται, να προσαρμόζονται και να διανέμονται ελεύθερα. Το περιεχόμενο των εγχειριδίων έχει ελεγχθεί από ακαδημαϊκούς της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα
D B

OpenAIRE

Δικτυακή πύλη ερευνητικών δεδομένων από επιστημονικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Περιλαμβάνει μεταδεδομένα για περισσότερα από 25 εκ. τεκμήρια από περίπου 100 παρόχους, εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι ελεύθερα διαθέσιμα.

Περισσότερα
D B

OpenCorporates

Η μεγαλύτερη ανοιχτή βάση δεδομένων εταιρειών και εταιρικών δεδομένων στον κόσμο, με πάνω από 100 εκ. καταχωρήσεις. Στόχος της είναι να καταστήσει πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες πιο εύχρηστες και ευρύτερα διαθέσιμες προς το κοινό, ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση της χρήσης τους για εγκληματικούς ή αντικοινωνικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα η διαφθορά, η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και το οργανωμένο έγκλημα.

Περισσότερα
B

Oxford Bibliographies: Classics

Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση στην κατηγορία Κλασικές Σπουδές από το σύνολο των διαθέσιμων πηγών της συλλογής των Oxford Bibliographies.

Περισσότερα
B

Oxford Reference (Premium)

Πληροφοριακή πηγή για 25 βασικές θεματικές κατηγορίες μέσα από εκατοντάδες είδη πληροφοριακού υλικού, όπως εγκυκλοπαίδειες, λεξικά κ.λπ.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1