Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο12

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/2
D B

OAPEN (Open Access Publishing in European Networks)

Ψηφιακή βιβλιοθήκη που συγκεντρώνει βιβλία ανοιχτής πρόσβασης στο πεδίο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Περισσότερα
B

OECD iLibrary

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που συγκεντρώνει βιβλία, άρθρα, στατιστικές αναλύσεις και δεδομένα του OECD – Organisation for Economic Cooperation and Development. Επίσης περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί από τους ακόλουθους φορείς: International Energy Agency (IEA), Nuclear Energy Agency (NEA), OECD Development Centre, PISA (Programme for International Student Assessment) και International Transport Forum (ITF).

Περισσότερα
D B

Open Dissertations

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων ελεύθερης πρόσβασης που ευρετηριάζει χιλιάδες διατριβές από αμερικανικά πανεπιστήμια.

Περισσότερα
D B

Open Library of the Humanities

Πλατφόρμα ανοικτής πρόσβασης. Περιλαμβάνει ηλεκτρονικές εκδόσεις στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών.

Περισσότερα
D B

Open Research Funders Group (ORFG)

Διαδικτυακή πύλη για την ανοικτή πρόσβαση. Παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στο πεδίο της ανοικτής πρόσβασης, συγκεντρώνοντας υλικό σχετικό με πολιτικές, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τη χάραξη στρατηγικών και πολιτικών ανοικτής πρόσβασης.

Περισσότερα
D B

Open Textbook Network

Συλλογή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων ανοικτής πρόσβασης, τα οποία έχουν αδειοδοτηθεί για να χρησιμοποιούνται, να προσαρμόζονται και να διανέμονται ελεύθερα. Το περιεχόμενο των συγγραμμάτων έχει ελεγχθεί από ακαδημαϊκούς της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα
D B

OpenAIRE

Διαδικτυακή πύλη. Συγκεντρώνει ερευνητικά δεδομένα επιστημονικών προγραμμάτων τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Περιλαμβάνει μεταδεδομένα για περισσότερα από 25.000.000 τεκμήρια 100 περίπου παρόχων, τα περισσότερα από τα οποία είναι ελεύθερα διαθέσιμα.

Περισσότερα
D B

OpenCorporates

Η μεγαλύτερη ανοιχτή βάση εταιρικών δεδομένων παγκοσμίως. Περιέχει περισσότερες από 100.000.000 καταχωρήσεις. Στόχος της είναι να καταστήσει ευρύτερα προσβάσιμες και περισσότερο εύχρηστες τις πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες, κυρίως για να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων (φαινόμενα διαφθοράς, νομιμοποίηση εσόδων, οργανωμένο έγκλημα κ.λπ.).

Περισσότερα
D B

OSF (Open Science Framework)

Πλατφόρμα ανοικτής πρόσβασης σε προδημοσιευμένο υλικό (preprints), το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων. Η ενοποιημένη αναζήτησή του περιλαμβάνει προδημοσιεύσεις από το OSF Preprints μαζί με προδημοσιεύσεις από τα Preprints.org, Thesis Commons, PeerJ, ArXiv και πολλά άλλα αποθετήρια.

Περισσότερα
B

Oxford Academic Journals (HL)

Συλλογή περιοδικών ακαδημαϊκού περιεχομένου του Oxford University Press. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 350 τίτλους μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
p. 1/2