Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο4

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
B

19th Century British Pamphlets

Συλλογή με περισσότερα από 26.000 ψηφιακά βρετανικά φυλλάδια του 19ου αιώνα. Επεκτείνεται σε ένα εκατομμύριο σελίδες και συγκεντρώνει ένα σύνολο πρωτογενών πηγών για τη μελέτη κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών παραγόντων που επηρεάσαν τη Βρετανία του 19ου αιώνα.

Περισσότερα
D B

Εθνικό Τυπογραφείο

Υπηρεσία με σκοπό την έκδοση, διαχείριση και κυκλοφορία της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως» καθώς και την κάλυψη αναγκών εκτύπωσης, διαχείρισης και δημοσίευσης υπηρεσιών του Δημοσίου.

Περισσότερα
D B

Η Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει αυτή τη δικτυακή πύλη για να υποστηρίξει τη μελέτη και διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας. Απευθύνεται σε ερευνητές, φοιτητές, καθηγητές, μαθητές και όσους ενδιαφέρονται για την ελληνική γλώσσα, εντός και εκτός της Ελλάδας. Προσπαθεί να καλύψει την ελληνική γλώσσα τόσο διαχρονικά όσο και μεταγενέστερα (αρχαία ελληνική, μεσαιωνική ελληνική, νεοελληνική).

Περισσότερα
D B

Συλλογικός Κατάλογος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΚΕΑΒ)

Ανοιχτός Δημόσιος Κατάλογος (OPAC – Open Public Access Catalog) των  69 περίπου βιβλιοθηκών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ακαδημαϊκές, στον οποίο μπορεί κανείς να αναζητήσει εγγραφές για βιβλία, περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων κ.τ.λ.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1