Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο12

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/2
B

SAGE (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 500 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
D B

SciELO

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη ανοικτής πρόσβασης. Περιλαμβάνει συλλογές επιστημονικών περιοδικών και περισσότερους από 900 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων πλήρους κειμένου, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων.

Περισσότερα
/ B

ScienceDirect (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 2.600 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περίπου 400 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
D B

Scientific Research Publishing

Συλλογή 200 και πλέον ηλεκτρονικών περιοδικών ανοικτής πρόσβασης, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων.

Περισσότερα
D B

SciPost

Το SciPost είναι μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη επιστημονικών δημοσιεύσεων ανοικτής πρόσβασης στον τομέα της φυσικής. Περιλαμβάνει μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές, καθώς και τέσσερα επιστημονικά περιοδικά: SciPost Physics, SciPost Physics Proceedings, SciPost Physics Select και SciPost Physics Lecture Notes.

Περισσότερα
D B

SCOAP3

Το SCOAP3 είναι μία κοινοπραξία μεταξύ 3.000 και πλέον βιβλιοθηκών, χρηματοδοτικών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων από 44 χώρες και 3 διακυβερνητικούς οργανισμούς. Περιέχει επιστημονικά άρθρα πλήρους κειμένου ανοικτής πρόσβασης στον τομέα της σωματιδιακής φυσικής. Τα άρθρα διατίθενται μέσω της ανοικτής άδειας CC-BY, γεγονός που επιτρέπει την εξόρυξη κειμένου και δεδομένων.

Περισσότερα
/ B

Scopus (HL)

Βιβλιογραφική βάση δεδομένων με περισσότερους από 22.000 τίτλους περιοδικών και 150.000 τίτλους βιβλίων. Περιλαμβάνει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ετεροαναφορές (citations) από το 1970 και έπειτα.

Περισσότερα
D B

SHARE

Πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει σνοικτά δεδομένα, εργαλεία και υπηρεσίες σε ποικίλα θεματικά πεδία και έχει ως στόχο την προώθηση της έρευνας μέσω του διαμοιρασμού πηγών.

Περισσότερα
D B

SocArXiv

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) από όλους τους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Περισσότερα
D B

Social Science Open Access Repository (SSOAR)

Θεματικό αποθετήριο ανοιχτής πρόσβασης σε αρχεία πλήρους κειμένου στο πεδίο των κοινωνικών επιστημών.

Περισσότερα
p. 1/2