Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο10

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
B

SAGE (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 500 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

SciELO

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη ανοικτής πρόσβασης σε συλλογές επιστημονικών περιοδικών πλήρους κειμένου στα πορτογαλικά, ισπανικά και αγγλικά.

Περισσότερα
B

ScienceDirect (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 2.600 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περίπου 400 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

SciPost

Το SciPost είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη επιστημονικών δημοσιεύσεων ανοικτής πρόσβασης στον τομέα της Φυσικής. Περιλαμβάνει μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές και τέσσερα επιστημονικά περιοδικά: SciPost Physics, SciPost Physics Proceedings, SciPost Physics Select και SciPost Physics Lecture Notes.

Περισσότερα
D B

SCOAP3

Το SCOAP3  είναι μια κοινοπραξία μεταξύ 3.000 βιβλιοθηκών και πλέον, χρηματοδοτικών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων  σε 44 χώρες και 3 διακυβερνητικών οργανισμών. Περιέχει επιστημονικά άρθρα πλήρους κειμένου ανοικτής πρόσβασης στον τομέα της σωματιδιακής φυσικής. Τα άρθρα διατίθενται μέσω της ανοικτής άδειας CC-BY, γεγονός που επιτρέπει την εξόρυξη κειμένου και δεδομένων.

Περισσότερα
B

Scopus (HL)

Βιβλιογραφική βάση δεδομένων με περισσότερους από 22.000 τίτλους περιοδικών και 150.000 τίτλους βιβλίων. Περιλαμβάνει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ετεροαναφορές (citations) από το 1970 και έπειτα.

Περισσότερα
D B

SHARE

Πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει σύνολα δεδομένων σχετικά με ερευνητικές δραστηριότητες ποικίλων θεματικών πεδίων καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Περισσότερα
D B

SocArXiv

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) από όλους τους τομείς των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών επιστημών.

Περισσότερα
D B

Social Science Open Access Repository (SSOAR)

Θεματικό αποθετήριο ανοιχτής πρόσβασης σε αρχεία πλήρους κειμένου για τις κοινωνικές επιστήμες.

Περισσότερα
B

Springer Link  (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών, βιβλίων και πληροφοριακών έργων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε σχεδόν 2.000 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περισσότερα από 72.000 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1