Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο6

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
B

Cambridge Core (HL)

Συλλογή ακαδημαϊκού περιεχομένου του Cambridge University Press. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε σχεδόν 350 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

Center for Hellenic Studies

Η Δικτυακή Πύλη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (CHS), προσφέρει ανοικτή πρόσβαση στις εκδόσεις της οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: βιβλία, μονογραφίες, δοκίμια, επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συσκέψεων, βάσεις δεδομένων και πρωτογενείς πηγές. Επίσης παρέχει ανοικτή πρόσβαση σε ό,τι πληροφορία παράγεται στο πλαίσιο έργων ψηφιακών ανθρωπιστικών επιστημών.

Η συλλογές εστιάζουν σε όλους τους τομείς του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Περιλαμβάνουν επίσης συλλογές Λατινικής λογοτεχνίας και Ρωμαϊκών σπουδών.

Περισσότερα
D B

ChemRxiv

Ηλεκτρονική υπηρεσία αρχειοθέτησης και διανομής προδημοσιεύσεων (preprints) στον τομέα της Χημείας.

Περισσότερα
D B

ClinicalTrials.gov

Το ClinicalTrials.gov είναι ένας δικτυακός πόρος που παρέχει στους ασθενείς, στους επαγγελματίες της υγείας, στους ερευνητές και στο ευρύτερο κοινό, εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με κλινικές μελέτες.

Περισσότερα
D B

Corpus Vasorum Antiquorum (‘Corpus of Ancient Vases’)

Πρόκειται για μία σειρά καταλόγων από ψηφιοποιημένα αρχαία ελληνικά κεραμικά αγγεία. Οι συλλογές είναι ανοικτής πρόσβασης, διαθέσιμες αλφαβητικά ανά χώρα και ανά μουσείο.

Περισσότερα
B

Critical Editions of the New Testament Online

Ηλεκτρονική συλλογή των κύριων κριτικών εκδόσεων, των καταλόγων, των παραλλαγών, των συλλογών των μεταγραφών και της αντιβολής των χειρογράφων της Καινής Διαθήκης από τα τέλη του 17ου ως τις αρχές του 20ού αι.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1