Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο5

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
* D B

Center for Hellenic Studies

Η δικτυακή πύλη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (CHS) προσφέρει ανοικτή πρόσβαση στις εκδόσεις της, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν βιβλία, μονογραφίες, δοκίμια, επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συσκέψεων, βάσεις δεδομένων και πρωτογενείς πηγές. Επίσης παρέχει ανοικτή πρόσβαση σε υλικό που παράγεται στο πλαίσιο έργων ψηφιακών ανθρωπιστικών επιστημών.

Οι συλλογές εστιάζουν σε όλους τους τομείς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Περιλαμβάνονται επίσης συλλογές λατινικής λογοτεχνίας και ρωμαϊκών σπουδών.

Περισσότερα
D

Database of Byzantine Book Epigrams

Βάση δεδομένων που συγκεντρώνει και παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 11.000 επιγράμματα ελληνικών χειρογράφων μέχρι και τον 15ο αι. μ.Χ. Οι ερευνητές έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης στο σώμα του κειμένου, ενώ μπορούν να περιηγηθούν και με κριτήριο τον τύπο του επιγράμματος, το χειρόγραφο προέλευσης ή τα πρόσωπα που συνδέονται με την παραγωγή του.

Περισσότερα
* D B

Perseus Digital Library

Μία διαρκώς αναπτυσσόμενη ψηφιακή συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε αρχαίες ελληνικές, λατινικές, αραβικές και άλλες συλλογές πλήρους κειμένου. Περιλαμβάνει πολυμεσικό υλικό με εξειδίκευση στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Περισσότερα
* D B

Perseus under PhiloLogic

Ψηφιακή συλλογή που περιλαμβάνει το σύνολο των κειμένων της Perseus Digital Library του Πανεπιστημίου Tufts. Επιπλέον, προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία στους ερευνητές για μία πιο ολοκληρωμένη και ευέλικτη αναζήτηση στο corpus της κλασικής γραμματείας.


Περισσότερα
* / B

Project Muse (HL)

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων με έμφαση στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 600 ηλεκτρονικά περιοδικά μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link). Επιπρόσθετα, διατίθενται περισσότερα από 4000 ηλεκτρονικά βιβλία.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1