Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο28
Επιστημονική περιοχή: Επιστήμη των υπολογιστών

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/3
/ B

Academic Search Ultimate

Βάση δεδομένων που παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο έγκριτων ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών περιοδικών και ηλεκτρονικών περιοδικών γενικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα
* B

ACM Digital Library (HL)

Βάση δεδομένων σχετικά με την πληροφορική. Η ΕΒΕ προσφέρει περισσότερους από 1.100 τίτλους επιστημονικών περιοδικών πλήρους κειμένου μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
D B

arXiv

Θεματικό αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης για τις θετικές επιστήμες με περισσότερες από 1.3 εκ. επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Περισσότερα
* D B

arXiv – Electrical Engineering and Systems Science (EESS)

Αρχείο ηλεκτρολόγων μηχανικών και της επιστήμης των συστημάτων. Έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί έρευνες που ασχολούνται με αναλυτικές και υπολογιστικές πτυχές της ηλεκτρολογίας.

Περισσότερα
D B

Bielefeld Academic Search Engine (BASE)

Μηχανή αναζήτησης που δημιουργήθηκε από την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Bielefeld της Γερμανίας και παρέχει πρόσβαση επιγραμμικά σε ακαδημαϊκούς πόρους. Η αναζήτηση πραγματοποιείται σε περισσότερα από 120 εκ. έγγραφα από 6.000 πηγές. Μόνο το 60% των ευρετηριασμένων εγγράφων είναι ανοικτής πρόσβασης. Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλιογραφικά μεταδεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων, όπου υπάρχουν.

Περισσότερα
D B

Dimensions

Ένα ανοικτό γνωσιακό σύστημα το οποίο επιτρέπει την αναζήτηση και την ανάκτηση σε: χρηματοδοτήσεις ερευνών, δημοσιεύσεις, αναφορές, μετρικές, κλινικές δοκιμές, πατέντες και έγγραφα πολιτικών. Καλύπτει το σύνολο των επιστημών με έμφαση στη Βιολογία, την Ιατρική και τη Φυσική.

Περισσότερα
D B

Directory of Open Access Books (DOAB)

Ευρετήριο ηλεκτρονικών βιβλίων ανοικτής πρόσβασης. Περιλαμβάνει τα μεταδεδομένα από περισσότερα από 11.900 ηλεκτρονικά βιβλία και κεφάλαια βιβλίων ακαδημαϊκού περιεχομένου από περισσότερους από 270 εκδότες.

Περισσότερα
D B

E-Dissertationen

Ηλεκτρονικό αποθετήριο του πανεπιστημίου του Αμβούργου που συνδέεται επίσης με τον κατάλογο ηλεκτρονικών διατριβών που έχουν δημοσιευθεί στη Γερμανία.

Περισσότερα
/ B

eBook Academic Collection

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 180.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών θεμάτων.

Περισσότερα
/ B

eBook Collection (EBSCOhost)

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 185.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων υψηλής ανάλυσης από κορυφαίους εκδότες παγκοσμίως και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Περισσότερα
p. 1/3