Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο29
Επιστημονική περιοχή: Φυσική και αστρονομία

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/3
/ B

Academic Search Ultimate

Βάση δεδομένων που παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο έγκριτων ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών περιοδικών και ηλεκτρονικών περιοδικών γενικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα
/ B

American Antiquarian Society (AAS) Historical Periodicals Collection

Ψηφιακή συλλογή περίπου 7.600 περιοδικών εκδόσεων για τη ζωή των ανθρώπων στην Αμερική από την Αποικιοκρατία έως και τον αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο και την Εποχή της Ανασυγκρότησης.

Περισσότερα
B

American Institute of Physics (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Φυσικής της Αμερικής, μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις επιστημόνων στον κόσμο με αντικείμενο τη Φυσική και συναφών επιστημών. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 25 τίτλους επιστημονικών περιοδικών.

Περισσότερα
* B

American Physical Society (HL)

Συλλογή πρωτότυπων ερευνών επιστημονικού περιεχομένου με αντικείμενο την Φυσική. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 15 τίτλους επιστημονικών περιοδικών.

Περισσότερα
* D B

arXiv

Θεματικό αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης για τις θετικές επιστήμες με περισσότερες από 1.3 εκ. επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Περισσότερα
D B

Bielefeld Academic Search Engine (BASE)

Μηχανή αναζήτησης που δημιουργήθηκε από την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Bielefeld της Γερμανίας και παρέχει πρόσβαση επιγραμμικά σε ακαδημαϊκούς πόρους. Η αναζήτηση πραγματοποιείται σε περισσότερα από 120 εκ. έγγραφα από 6.000 πηγές. Μόνο το 60% των ευρετηριασμένων εγγράφων είναι ανοικτής πρόσβασης. Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλιογραφικά μεταδεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων, όπου υπάρχουν.

Περισσότερα
D B

Digital Access to Scholarship at Harvard (DASH)

Ιδρυματικό αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης των μελών της κοινότητας του Πανεπιστημίου του Harvard.

Περισσότερα
D B

Dimensions

Ένα ανοικτό γνωσιακό σύστημα το οποίο επιτρέπει την αναζήτηση και την ανάκτηση σε: χρηματοδοτήσεις ερευνών, δημοσιεύσεις, αναφορές, μετρικές, κλινικές δοκιμές, πατέντες και έγγραφα πολιτικών. Καλύπτει το σύνολο των επιστημών με έμφαση στη Βιολογία, την Ιατρική και τη Φυσική.

Περισσότερα
D B

Directory of Open Access Journals (DOAJ)

Κατάλογος έγκριτων ηλεκτρονικών περιοδικών ανοικτής πρόσβασης για όλες τις επιστήμες. Περιλαμβάνει περισσότερα από 11.000 ηλεκτρονικά περιοδικά από 124 διαφορετικές χώρες.

Περισσότερα
/ B

eBook Academic Collection

Συλλογή που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 180.000 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών θεμάτων.

Περισσότερα
p. 1/3