ΑλλάΖΩ Σελίδα…επιστροφή ← στη βιβλιοθήκη

Με την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου του εκπαιδευτικού της προγράμματος “ΑλλάΖΩ Σελίδα…”, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε νέες δημιουργικές διαδρομές εντός της Βιβλιοθήκης. Αυτή τη φορά επιστρέφουμε στα Αναγνωστήρια της Βιβλιοθήκης και, τηρώντας όλα τα ειδικά μέτρα προστασίας, Αλλάζουμε Σελίδα σε θέματα όπως η φτώχεια, η πείνα, η υγεία, η εκπαίδευση, η ισότητα και η ενέργεια μέσα από μια σειρά βιωματικών δράσεων για ένα βιώσιμο μέλλον.

Το πρόγραμμα «ΑλλάΖΩ Σελίδα...επιστροφή ←στη βιβλιοθήκη» ξεκινά τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2020. Κατά τη διάρκεια των δύο μηνών η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος προτείνει στα μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών συνολικά 4 βιωματικά εργαστήρια εντός του χώρου της βιβλιοθήκης με στόχο τη συστηματική καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων, προσωπικών και κοινωνικών, μέσα από την αλληλεπίδραση με τους άλλους συμμετέχοντες στον φυσικό χώρο αλλά και εκείνους στις σελίδες των βιβλίων.

Αλλάζω σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!

Περισσότερες πληροφορίες για τον νέο κύκλο εργαστηρίων ΑλλάΖΩ Σελίδα…επιστροφή ← στη βιβλιοθήκη στο https://network.nlg.gr/

Hashtags:

#NLGoals #forEBEr #17SDGs #stivivliothiki