5.4 Ξεναγήσεις

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) οργανώνει ομαδικές ξεναγήσεις στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) κατόπιν ηλεκτρονικής υποβολής αιτήματος ξενάγησης.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της ΕΒΕ από την αρχή της λειτουργίας της έως και τη μετεγκατάστασή της στο ΚΠΙΣΝ, γεγονός που σηματοδοτεί τη μετάβασή της στη νέα ψηφιακή εποχή.

Παράλληλα, ενημερώνονται για τις νέες υπηρεσίες, τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης αυτών.

Ξεναγήσεις στο κτίριο της ΕΒΕ στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται από Τρίτη έως Παρασκευή, 09:30 - 14:30 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες).

Διάρκεια ξενάγησης: 60′

Αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση: 10-25 άτομα

Δωρεάν συμμετοχή

p. 1/1
  • 1
|
=

Ομαδικές Ξεναγήσεις

Οι ομαδικές ξεναγήσεις αφορούν σε ομάδες δέκα (10) έως είκοσι πέντε (25) ατόμων και προγραμματίζονται κατόπιν ηλεκτρονικής υποβολής αιτήματος, τουλάχιστον έναν (1) μήνα πριν από την επίσκεψη. Σε περίπτωση που …Περισσότερα


Σχολικές Ξεναγήσεις

Οι ξεναγήσεις για μαθητές σχολείων πραγματοποιούνται σε ομάδες που δεν ξεπερνούν τα είκοσι πέντε (25) άτομα και προγραμματίζονται κατόπιν ηλεκτρονικής υποβολής αιτήματος, τουλάχιστον έναν (1) μήνα πριν από την επίσκεψη. …Περισσότερα


p. 1/1
  • 1