Πιλοτικό πρόγραμμα: επιτραπέζια παιχνίδια στη Δανειστική Συλλογή της ΕΒΕ κάθε Τρίτη του Μαΐου.

Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Επιτραπέζια παιχνίδια στη Δανειστική Συλλογή της ΕΒΕ», το οποίο θα λαμβάνει χώρα κάθε Τρίτη του Μαΐου στο παιδικό εργαστήρι στο ισόγειο της Δανειστικής Συλλογής, καλούμε του μικρούς αναγνώστες ηλικίας 5-12 (με τους ενήλικους συνοδούς τους), να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιλέγοντας επιτραπέζια παιχνίδια από τη Δανειστική Συλλογή (παιχνίδια στρατηγικής, με κάρτες, μνήμης, δημιουργικής αφήγησης, παζλ κ.λπ.).

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 9/05/2023 και κάθε Τρίτη του Μαΐου, 17.00-19.00 θα είναι διαθέσιμα τα επιτραπέζια παιχνίδια της Δανειστικής Συλλογής για χρήση εντός του χώρου του παιδικού εργαστηρίου για τις ηλικιακές ομάδες 5-7 και 8-12 ετών (απαραίτητη η συνοδεία ενηλίκου καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο). Οι Πιστοποιημένοι χρήστες της ΕΒΕ, που διαθέτουν Ταυτότητα Αναγνώστη, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τη διαθέσιμη συλλογή από ένα έως τρία παιχνίδια (διαδοχικά και όχι ταυτόχρονα), τα οποία θα μπορούν να δανειστούν για χρήση εντός της Βιβλιοθήκης.

Το πιλοτικό πρόγραμμα διέπεται από τους όρους χρήσης της Παιδικής Βιβλιοθήκης που αναφέρονται στον κανονισμό λειτουργίας του Τμήματος Δανειστικής Συλλογής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας