Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο5
Επιστημονικό πεδίο: Στατιστική και πιθανότητες

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
D B

Archive of European Integration

Ηλεκτρονικό αποθετήριο με τεκμήρια για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενοποίηση.

Περισσότερα
D B

European Union Open Data Portal

Δικτυακή πύλη δεδομένων που παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα που παράγονται από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα δεδομένα είναι ελεύθερα και αναδιανέμονται για εμπορικούς ή μη σκοπούς.

Περισσότερα
* D B

Eurostat

Δικτυακή πύλη της Ευρωπαικής Επιτροπής. Παρέχει δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία που συλλέγει από τις εθνικές στατιστικές αρχές των κρατών μελών της.

Περισσότερα
* B

OECD iLibrary

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που συγκεντρώνει βιβλία, άρθρα, στατιστικές αναλύσεις και δεδομένα του OECD – Organisation for Economic Cooperation and Development. Επίσης περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί από τους ακόλουθους φορείς: International Energy Agency (IEA), Nuclear Energy Agency (NEA), OECD Development Centre, PISA (Programme for International Student Assessment) και International Transport Forum (ITF).

Περισσότερα
D B

Project Euclid

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου που προωθεί την επικοινωνία στην επιστήμη των θεωρητικών και εφαρμοσμένων μαθηματικών και στη στατιστική, μέσω συνεργασιών με ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες και ανεξάρτητους εκδότες. Το 70% των άρθρων παρέχεται με ανοιχτή πρόσβαση.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1