Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο3
Επιστημονικό πεδίο: Πληροφοριακά συστήματα

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
* / B

ACM Digital Library (HL)

Βάση δεδομένων στο επιστημονικό πεδίο της πληροφορικής. Η ΕΒΕ προσφέρει περισσότερους από 1.100 τίτλους επιστημονικών περιοδικών πλήρους κειμένου μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
D B

Eλληνική BIβλιοθηκονομική BΑση (ΕΒΙΒΑ)

Βάση δεδομένων με επιστημονικό αντικείμενο τη βιβλιοθηκονομία, την αρχειονομία, τη μουσειολογία και την επιστήμη της πληροφόρησης. Καλύπτει χρονικά την περίοδο από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι σήμερα. Η βάση παρέχει υλικό, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα, που έχει δημοσιευτεί σε Ελλάδα και Κύπρο, υλικό που έχει δημοσιευτεί από Ελλαδίτες και Κύπριους στο εξωτερικό, καθώς και υλικό που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τις δύο χώρες.

Περισσότερα
D B

HathiTrust Digital Library

Ψηφιακό αποθετήριο που δημιουργήθηκε συνεργατικά από ακαδημαϊκές και ερευνητικές βιβλιοθήκες. Διατηρεί πάνω από 17 εκατομμύρια ψηφιοποιημένα βιβλία και άρθρα περιοδικών, από τα οποία τα 5 εκατομμύρια είναι πλήρους πρόσβασης.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1