Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο9
Επιστημονικό πεδίο: Εκπαίδευση

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
/ B

American Antiquarian Society (AAS) Historical Periodicals Collection

Ψηφιακή συλλογή περίπου 7.600 ιστορικών περιοδικών εκδόσεων που καταγράφουν τη ζωή στην Αμερική από την αποικιοκρατία έως τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο και από την περίοδο της Ανασυγκρότησης έως τις αρχές του 20ού αιώνα.

Περισσότερα
D B

Archive of European Integration

Ηλεκτρονικό αποθετήριο με τεκμήρια για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενοποίηση.

Περισσότερα
/ B

Emerald Insight (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 280 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περισσότερα από 1.600 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
* D B

ERIC

Μία από τις σημαντικότερες βάσεις δεδομένων για θέματα εκπαίδευσης. Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές αλλά και πλήρες κείμενο ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων, καθώς και υλικό από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ενώσεις. Διατηρεί έναν ευρέως χρησιμοποιούμενο θησαυρό εκπαιδευτικών όρων.

Περισσότερα
D B

EU Bookshop

Διαδικτυακή βιβλιοθήκη και βιβλιοπωλείο με τις εκδόσεις των θεσμικών οργάνων και των οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα
D B

HathiTrust Digital Library

Ψηφιακό αποθετήριο που δημιουργήθηκε συνεργατικά από ακαδημαϊκές και ερευνητικές βιβλιοθήκες. Διατηρεί πάνω από 17 εκατομμύρια ψηφιοποιημένα βιβλία και άρθρα περιοδικών, από τα οποία τα 5 εκατομμύρια είναι πλήρους πρόσβασης.

Περισσότερα
B

OECD iLibrary

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που συγκεντρώνει βιβλία, άρθρα, στατιστικές αναλύσεις και δεδομένα του OECD – Organisation for Economic Cooperation and Development. Επίσης περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί από τους ακόλουθους φορείς: International Energy Agency (IEA), Nuclear Energy Agency (NEA), OECD Development Centre, PISA (Programme for International Student Assessment) και International Transport Forum (ITF).

Περισσότερα
B

SAGE (HL)

Συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών επιστημονικού περιεχομένου. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 500 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
/ B

Springer Link  (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών, βιβλίων και έργων αναφοράς. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε σχεδόν 2.000 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περισσότερα από 72.000 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1