Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο6

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
* D B

e-LIS (Eprints in Library & Information Science)

Θεματικό αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης για τη βιβλιοθηκονομία και την επιστήμη της πληροφόρησης σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Περισσότερα
/ B

Emerald Insight (HL)

Συλλογή επιστημονικών ηλεκτρονικών περιοδικών και βιβλίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 280 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και σε περισσότερα από 1.600 ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).

Περισσότερα
* D B

Eλληνική BIβλιοθηκονομική BΑση (ΕΒΙΒΑ)

Βάση δεδομένων με επιστημονικό αντικείμενο τη βιβλιοθηκονομία, την αρχειονομία, τη μουσειολογία και την επιστήμη της πληροφόρησης. Καλύπτει χρονικά την περίοδο από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι σήμερα. Η βάση παρέχει υλικό, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα, που έχει δημοσιευτεί σε Ελλάδα και Κύπρο, υλικό που έχει δημοσιευτεί από Ελλαδίτες και Κύπριους στο εξωτερικό, καθώς και υλικό που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τις δύο χώρες.

Περισσότερα
D B

HathiTrust Digital Library

Ψηφιακό αποθετήριο που δημιουργήθηκε συνεργατικά από ακαδημαϊκές και ερευνητικές βιβλιοθήκες. Διατηρεί πάνω από 17 εκατομμύρια ψηφιοποιημένα βιβλία και άρθρα περιοδικών, από τα οποία τα 5 εκατομμύρια είναι πλήρους πρόσβασης.

Περισσότερα
* D B

LIS Scholarship Archive (LISSA)

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) που αφορούν σε όλους τους τομείς της βιβλιοθηκονομίας και της επιστήμης της πληροφόρησης.

Περισσότερα
D B

Κάλλιπος

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης. Φιλοξενεί ηλεκτρονικά συγγράμματα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα».

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1