Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

Σύνολο28
Επιστημονική περιοχή: Γεωργία και επιστήμες βιολογίας

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/3
/ B

Academic Search Ultimate

Βάση δεδομένων που παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο έγκριτων ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών περιοδικών και ηλεκτρονικών περιοδικών γενικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα
D B

AgrivXiv

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης προδημοσιεύσεων (preprints) από όλους τους τομείς της Γεωργίας και συναφών επιστημών.

Περισσότερα
B

Akademiai Kiado (HL)

Συλλογή επιστημονικών περιοδικών τα οποία αντιπροσωπεύουν μια σειρά επιστημονικών πεδίων. Η ΕΒΕ προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 30 τίτλους μέσω του HEAL-Link.

Περισσότερα
/ B

American Antiquarian Society (AAS) Historical Periodicals Collection

Ψηφιακή συλλογή περίπου 7.600 περιοδικών εκδόσεων για τη ζωή των ανθρώπων στην Αμερική από την Αποικιοκρατία έως και τον αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο και την Εποχή της Ανασυγκρότησης.

Περισσότερα
D B

Archive of European Integration

Ηλεκτρονικό αποθετήριο με τεκμήρια για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενοποίηση.

Περισσότερα
D B

Bielefeld Academic Search Engine (BASE)

Μηχανή αναζήτησης που δημιουργήθηκε από την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Bielefeld της Γερμανίας και παρέχει πρόσβαση επιγραμμικά σε ακαδημαϊκούς πόρους. Η αναζήτηση πραγματοποιείται σε περισσότερα από 120 εκ. έγγραφα από 6.000 πηγές. Μόνο το 60% των ευρετηριασμένων εγγράφων είναι ανοικτής πρόσβασης. Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλιογραφικά μεταδεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων, όπου υπάρχουν.

Περισσότερα
* D B

Biodiversity Heritage Library (BHL)

Ψηφιακή βιβλιοθήκη ανοικτής πρόσβασης για τη βιοποικιλότητα που προέκυψε από μία κοινοπραξία 12 βιβλιοθηκών φυσικής ιστορίας και βοτανικής.

Περισσότερα
* D B

bioRxiv

Ηλεκτρονική υπηρεσία αρχειοθέτησης και διανομής προδημοσιεύσεων (pre-prints) στον τομέα των Βιοεπιστημών.

Περισσότερα
D B

Dimensions

Ένα ανοικτό γνωσιακό σύστημα το οποίο επιτρέπει την αναζήτηση και την ανάκτηση σε: χρηματοδοτήσεις ερευνών, δημοσιεύσεις, αναφορές, μετρικές, κλινικές δοκιμές, πατέντες και έγγραφα πολιτικών. Καλύπτει το σύνολο των επιστημών με έμφαση στη Βιολογία, την Ιατρική και τη Φυσική.

Περισσότερα
D B

Directory of Open Access Books (DOAB)

Ευρετήριο ηλεκτρονικών βιβλίων ανοικτής πρόσβασης. Περιλαμβάνει τα μεταδεδομένα από περισσότερα από 11.900 ηλεκτρονικά βιβλία και κεφάλαια βιβλίων ακαδημαϊκού περιεχομένου από περισσότερους από 270 εκδότες.

Περισσότερα
p. 1/3